Školní výlet SEPTIMA

Kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti

Víte, kdy se uskutečnil jedinečný, výjimečný a nezapomenutelný výlet septimy? Odpověď zní: od 25. do 28. června na Srní na Šumavě.  Pojďme se společně podívat, jak vše probíhalo.

Velmi brzkého rána v sobotu 25. června nastoupila výprava třinácti dobrodruhů a dvou odvážných učitelů, paní učitelky Palatové a pana učitele Roubala, do vlaku směr Sušice, kde nastaly komplikace hned pár kilometrů za Pacovem. Po bouřlivé noci se nám na kolejích povaloval strom a tak to hned ze začátku vypadalo, že nám výlet není souzen. Ale jak už jsem zmínila, jsme parta dobrodruhů a byli jsme připraveni na to jít i pěšky! Tedy, s rozpadajícími se kufry by to po lese asi nebyla žádná legrace, ale odhodlání nám nechybělo.

Všechny překážky jsme každopádně zdolali, na místo úspěšně dorazili a naši milování učitelé zjistili, že se mají stále co učit. Jako například náš slovník. Co to znamená vajbovat, feelovat, bembelín a cápek ale pochopili rychle a vypadalo to, že se i dobře baví. Další výzva bylo naše ubytování, ale řekli bychom, že nás možná nedostatek toaletního papíru a nutnost požádat o něj své spolužáky akorát stmelily. Na Šumavě jsme si také udělali spoustu krásných fotek s tématem „ahoj mami“ a potkali jsme nám podobnou smečku, tedy vlky, kteří vypadali, že čekali jen a pouze na náš příjezd. Výlet končil s jedovatými kousanci od různých ovádů, s bolavými nožičkami a sem tam se spánkovým deficitem, ale také s úsměvem na tváři a s novými vzpomínkami.

Doufám, že si výlet užili všichni alespoň tak jako já a že příští rok překonáme vysokou laťku, kterou nám tento výlet nastavil.

Martina Pravečková, septima

Více fotek v galerii na fb stránce školy: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=gpacov&set=a.5093695977366140

Septima na Vydře
To top